Helemaal perfect!
Toch?

We leven in een tijd vol mogelijkheden. Met een goede gezondheid en een beetje geld lijken je kansen eindeloos. Een ongekende luxe! Maar die luxe kent soms een keerzijde die voor iedereen anders kan uitpakken.

Tegen de stroom op

Een leuke baan, een mooi huis, gezellige vrienden en wellicht ook een fijn gezin. Je hebt het uiterlijk helemaal voor elkaar. Maar soms beleef je al die mogelijkheden als een verplichting en verlang je van jezelf dat je de perfecte werknemer, vriend(in), partner én ouder bent. ‘Altijd moeten’ is stressvol en breekt je op den duur op. Hoe vind je balans?

Alle stromen bevaren

Een uitdagende baan. Elk weekend op stap. De mooiste vakanties. Je ervaart belevenis na belevenis, maar… de échte voldoening blijft uit. Wat maakt jou nu werkelijk gelukkig?

Zoekend naar de juiste stroom

In deze ogenschijnlijk maakbare samenleving voelt het soms als falen als je geen ‘perfect’ leven hebt. Bijvoorbeeld wanneer je er niet in slaagt een gelukkige relatie te krijgen. Of wanneer je door ziekte beperkt wordt. Hoe vind je acceptatie en geluk? En blijf je trouw aan jezelf, je wensen en dromen?

Tijd voor een nieuwe stroom

Soms merk je dat het ‘gewoon niet lekker loopt’. Bijvoorbeeld als je werk teveel stress oplevert. Of als je je ondergewaardeerd voelt, terwijl je je nog wel zo inzet. Ook in relaties kun je het idee hebben dat er geen gelijkwaardigheid is, wat je onzeker kan maken. Waarschijnlijk is het tijd voor een nieuwe stap. Maar wat wil je nu echt?

 • Ik heb een mooie kant teruggevonden in mezelf, een pittige tijd overleefd en ik ben er sterker uitgekomen.

  Loussanna Koenen-Mulder
  Loussanna Koenen-Mulder
 • Tijdens dit traject heb ik mezelf beter leren kennen. Kennis over wie ik ben en wat mijn goede eigenschappen zijn, heeft mij zelfvertrouwen gegeven in mijn werk. Ook privé heeft het coachingstraject me winst opgeleverd. Nu weet ik dat ik niemand nodig heb om me compleet te voelen.

  Trista Prosman
  Trista Prosman
 • Evelien confronteerde me door vragen te stellen over mijn eigen gedrag en gedachtepatronen. Hierdoor ben ik me veel bewuster geworden van mijn eigen gedrag en kon ik dit ook echt aanpakken. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken hoeveel ik aan dit traject heb gehad.

  Marinka Riekwel-Hoekman
  Marinka Riekwel-Hoekman

Life Coaching

Herken je jezelf in een van deze situaties? Of ervaar je andere omstandigheden die wringen? Als Life Coach help ik je antwoorden te vinden op jouw vragen. Door jezelf te laten herontdekken wie je bent. En door je te helpen achterhalen wat jou écht gelukkig maakt. Al die antwoorden zitten in jezelf. Ik draai alleen aan de juiste knoppen, zodat jij jouw unieke talenten optimaal kunt inzetten en weer plezier krijgt in het leven.

Kennismaken

Bel of mail me gerust voor een afspraak. Helemaal vrijblijvend, want de juiste klik is een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle coachingstraject.