Life Coaching = Je flow vinden

Vraag jij je af: wat moet mijn volgende doel zijn? Is dit het nu? Waarom doe ik de dingen die ik doe? Waarom gaat het niet vanzelf? Dan heb ik een wedervraag: Waarom zelf aanmodderen met dit soort levensvragen, als je het niet alleen hoeft te doen?

Ik help jou bij jouw persoonlijke groei.

Life coaching gaat over werk, over relaties, over overtuigingen en worstelingen, maar vooral over jou. Het biedt je inzichten waar je de rest van je leven baat bij hebt. Ontdek wat jou écht gelukkig maakt.

Zo gaan we aan de slag

In gesprek bied ik je een spiegel. Om je van belemmeringen te ontdoen, moeten ze eerst blootgelegd worden. Ik zal je prikkelen om goed over dingen na te denken en het beste uit jezelf te halen. Zo nu en dan zal ik je liefdevol confronteren.

Mijn aanpak is oplossingsgericht; vanuit een positieve benadering werken we aan de beweging naar jouw toekomstbeeld. Daarvoor beschik ik over een complete gereedschapskist vol methodes, tools en technieken. Maar welke ik inzet, laat ik altijd afhangen van jouw verhaal.

En dan is er vaak een praktische vraag: Hoeveel gesprekken gaan we voeren? Dat is van tevoren natuurlijk lastig te zeggen, omdat het volledig afhangt van jouw situatie. Maar over het algemeen bereik ik goede resultaten in zes tot acht gesprekken.

 • Evelien confronteerde me door vragen te stellen over mijn eigen gedrag en gedachtepatronen. Hierdoor ben ik me veel bewuster geworden van mijn eigen gedrag en kon ik dit ook echt aanpakken. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken hoeveel ik aan dit traject heb gehad.

  Marinka Riekwel-Hoekman
  Marinka Riekwel-Hoekman
 • Ik heb een mooie kant teruggevonden in mezelf, een pittige tijd overleefd en ik ben er sterker uitgekomen.

  Loussanna Koenen-Mulder
  Loussanna Koenen-Mulder
 • Tijdens dit traject heb ik mezelf beter leren kennen. Kennis over wie ik ben en wat mijn goede eigenschappen zijn, heeft mij zelfvertrouwen gegeven in mijn werk. Ook privé heeft het coachingstraject me winst opgeleverd. Nu weet ik dat ik niemand nodig heb om me compleet te voelen.

  Trista Prosman
  Trista Prosman

Dit is wat ik je beloof

Uit ervaring kan ik zeggen dat coaching inzicht biedt in wie je bent en wat je werkelijk, vanuit je diepste verlangen wilt. Zo bereik je meer plezier en voldoening in wat je doet. Want wanneer je je persoonlijke missie volgt, brengt dit een ‘flow’ teweeg. Je krijgt meer energie en kan hierdoor meer energie geven. Die flow stelt jou in staat om te leven vanuit jouw unieke, authentieke kracht.

 

Kom in actie!

Ben jij op zoek naar die flow? Ik werk graag met mensen die klaar zijn voor actie. Bereid om zichzelf onder de loep te leggen en zich in willen zetten om de juiste stroom te bereiken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking door middel van een (video)gesprek.